Fremtind
Fremtind

Vi er eid av SpareBank 1 Gruppen og DNB

Vi er eid av SpareBank 1 Gruppen og DNB

Fordeler og goder. Selvfølgelig.

Fremtind finnes ikke uten folka våre. Så selvfølgelig strekker vi oss langt for å ha fordeler og goder som gjør selskapet vårt til et fint, trygt og godt sted å være. Når fordelene og godene er på stell, kan vi bruke energien på det som er viktig i det daglige – samfunnsoppdraget vi jobber med, og kulturen vi bygger for å klare å oppfylle det.

Skikkelig gode helsetilbud

Vi har det bra når du har det bra. Derfor har vi psykologtjeneste, ledende forsikringsordninger og yoga- og mindfulness-sesjoner på kontoret, for å nevne noe.

Sentral arbeidsplass

Vi har lekre kontorer midt i Oslo sentrum (rett ved Sentrum Scene, faktisk), med god kantine, egen kaffebar, treningsrom med badstue og drøssevis med sosiale soner.

Hybrid arbeidshverdag

Vi har gjort det enkelt å jobbe der det passer. Alle møterommene våre er tilpasset hybridmøter. Så du har fleksibilitet i hvor du jobber basert på det du skal gjøre den dagen og hva kollegaene dine trenger fra deg.

Sommertid

Vi skal ikke jobbe bort sumarnatta. Derfor har vi en halvtime kortere arbeidsdag fra 15. mai til 15. september.

Ledende pensjon- og forsikringsordninger

Vi er tross alt et forsikringsselskap, så det skulle bare mangle at vi har markedets beste pensjon- og forsikringsordninger. Vi tilbyr hybridpensjon og har vår egen ansattbank der du får lav boliglånsrente.

Vi tar det sosiale på alvor

I Fremtind bygger vi et vinnerlag, og vi gjør det sammen. Derfor har vi regelmessige arrangementer som deletimer og afterwork-arrangementer, i tillegg til en hel haug med gode sosial- og aktivitetssoner på kontoret.

For oss er fordeler og goder en hygienefaktor

Vi bygger en skikkelig god bedriftskultur, og kultur handler først og fremst om folk. For oss er fordelene og godene våre en hygienefaktor som sørger for at folka våre er fornøyde og motiverte. Har vi det bra, er det lettere å gjøre en god jobb og bidra sosialt. Vi tror det lønner seg for kulturen i selskapet, og vi vet at det lønner seg for bunnlinjen. En vinn-vinn-situasjon for alle.

Enkelt for deg å velge bærekraftig

Vi skal være et ledende selskap på bærekraft, og vi mener det faktisk. Det former livet på kontoret også. Du finner alltid plass til å parkere sykkelen din hos oss, og i kantinen kan du velge vegetarmat om du vil. I tillegg har vi en skredder på kontoret én gang i uken som kan fikse klærne dine, og vi har sykkeleksperter som hjelper deg med å få sykkelen klar hver vår. Kostnadene tar vi, selvfølgelig. Så blir det lettere for deg å ta bærekraftige valg.

Egne tilbud for unge i selskapet

Vi har en egen aktivitetsgjeng for unge. Fremtind Ung arrangerer store og små samlinger og aktiviteter for de under 35, så det er lett å finne seg til rette i et ungt miljø.

Bedriftsidrettslag

Hos oss er vi nesten 1.000 mennesker, så det er lett å finne folk som har de samme hobbyene som deg selv. Vi har bedriftsidrettslag i SUP, sykkel, langrenn, klatring, tennis, innebandy og mye mer.

Utstyret du trenger

Du får så klart mobil, PC/Mac og det du trenger av utstyr for å gjøre jobben din så godt du kan. Trenger du det for å jobbe hybrid, dekker vi selvfølgelig bredbåndet ditt også.

« Vi bygger et vinnerlag av motiverte og engasjerte folk. For å klare det, må de som jobber her ha det bra. Vi kan plassere så mange shuffleboards vi vil rundt på kontoret, men vi gjør det ikke for å være kule. Vi gjør det for at folk skal ha det bra når de jobber hos oss. »

Vidar Løfshus,
Leder for kultur i Fremtind

Kontorer du har lyst til å henge på

Vi holder til i Hammersborggata 2, midt i Oslo sentrum. Og selv om vi jobber oppgavebasert og du har fleksibilitet i hvor du jobber fra, vil vi at kontorene våre skal være et levende sted der folk har det bra og gøy. Derfor har vi fylt alle sosiale soner med ping-pong-bord, shuffleboard, fusball, sjakkbrett, playstation-konsoller. Du er heller aldri langt fra en god sofa og en kaffemaskin. I tillegg har vi en skikkelig god kantine, vår egen kaffebar, treningsrom med badstue.

Vil du skape noe nytt og bygge noe stort?

Sammen med SpareBank 1 og DNB når vi ut til over tre millioner nordmenn med fremtidens løsninger. Å ligge i front teknologisk er vesentlig for å oppfylle samfunnsoppdraget vårt. Vil du hjelpe mennesker med å leve trygge liv og bidra til et mer bærekraftig samfunn?
Les mer om å jobbe i Fremtind