Informasjons­kapsler

Her finner du informasjon om hvordan informasjonskapsler blir brukt på de redaksjonelle nettsidene til Fremtind.

Informasjonskapsler, eller cookies, er små tekstfiler som lastes ned og lagres på datamaskinen din når du besøker en nettside. På de redaksjonelle nettsidene til Fremtind bruker vi informasjonskapsler til følgende formål:

  • For å tilpasse opplevelsen på nettsiden
  • For å samle anonym statistikk om bruken av nettsidene.

Vi henter ikke inn eller lagrer personopplysninger i informasjonskapslene.

Utfyllende informasjon

Her finner du utfyllende informasjon om hver enkelt informasjonskapsel som er i bruk på nettsidene, slik som hva kapselen brukes til og hvor lenge den blir lagret.

__fremtind_session

Denne informasjonskapselen skiller individuelle brukersesjoner fra hverandre, og beskytter brukeren og våre nettsider mot Cross-Site Request Forgery-angrep (CSRF). Den inneholder en tilfeldig generert verdi som skal samsvare med en tilsvarende verdi som er tilskrevet skjemaet brukeren benytter.

Kapselen slettes idet nettleserøkten avsluttes.

fremtind_alert_dismissed

Denne informasjonskapselen settes dersom brukeren velger å lukke varsel på nettsidene som legges ut i forbindelse med spesielle hendelser som påvirker mange av våre kunder. Kapselen sørger for at brukeren slipper å se varselet på nytt ved hver sidenavigasjon.

Kapselen er valgfri, og slettes idet nettleserøkten avsluttes.

fremtind_id

Denne informasjonskapselen inneholder en tilfeldig generert verdi som brukes til å spore nettverkstrafikk fra siden uten å måtte bruke IP-adressen til brukeren.

Kapselen slettes etter 90 dager.

mp_fremtind_no

Denne informasjonskapselen brukes til å identifisere brukeren anonymisert og uten IP-adresse i bruksstatistikk for nettsidene våre. Den inneholder samme autogenererte verdi som i fremtind_id, samt informasjon om hvordan man kom inn til nettstedet i denne økten.

Kapselen slettes etter 365 dager.

X-istio-id

Denne informasjonskapselen inneholder en tilfeldig generert verdi som benyttes for å laste inn riktig versjon av innholdet på siden.

Kapselen slettes etter 60 sekunder.