Styret og ledelsen

Fremtind er landets tredje største forsikringsselskap, og størst på distribusjon i bank. Vi tilbyr alle skade- og personforsikringer til privatpersoner og bedrifter. Vi er et ungt selskap, men har lang erfaring. Det har også styret og ledelsen vår.
Velg mellom 2 bildegallerier
 • Jan-Frode Janson (f. 1969) har siden 2019 vært konsernsjef for SpareBank 1 Midt-Norge. Han har tidligere vært konsernsjef for SpareBank 1 Nord-Norge og viseadministrerende direktør for Fokus Bank (Danske Bank), og har hatt lederstillinger i Orkla og ABB. Janson har en rekke styreverv i finanssektoren, blant annet er han styremedlem i SpareBank 1 Gruppen, SpareBank 1 Utvikling, Vipps Mobilepay, BankId BankAxept og ved NTNU.


  Janson er utdannet Siviløkonom (SiB) og Doktor ingeniør i Industriell Økonomi og Teknologiledelse fra NTNU.

  CV på LinkedIn 
  Jan-Frode Janson
  Styreleder
  Klikk for å vise biografi
 • Ida Lerner (f. 1975) har siden 2021 vært konserndirektør for konsernfinans i DNB. Hun har 17 års erfaring fra DNB-konsernet, og har tidligere vært konserndirektør risikostyring, leder for DNB CEMEA i London og sjef for kundeanalyse i Nord-Europa, Midtøsten og Afrika. Hun har også fungert som global relationship manager hos HSBC, kunderådgiver og aksjemegler hos Nordea.

  Lerner har en bachelor i samfunnsvitenskap med vekt på samfunnsøkonomi fra Universitetet i Stockholm.

  CV på LinkedIn 
  Ida Lerner
  Styrets nestleder
  Klikk for å vise biografi
 • Benedicte Schilbred Fasmer (f. 1965) er konsernsjef i SpareBank 1 SR-Bank. Hun har over 25 års erfaring innen finans, Private Equity, industri og shipping. Hun har blant annet vært konserndirektør for bedriftsmarkedet i DNB, for bedriftsmarkedet i Fremtind Forsikring og for kapitalmarked i Sparebanken Vest. Hun har vært direktør i Argentum Asset Management og for Finans, HR og Kommunikasjon i Rieber & Søn. Fasmer har mer enn 20 års styreerfaring fra blant annet Oslo Børs, Norwegian, Sevan Drilling og UNICEF Norge, i tillegg til styreverv i offentlig sektor. I dag er hun styreleder i Finans Norge, styremedlem i SpareBank 1 Gruppen og SpareBank 1 Utvikling.

  Fasmer er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole.

  CV på LinkedIn 
  Benedicte Schilbred Fasmer
  Styremedlem
  Klikk for å vise biografi
 • Håkon E. Hansen (f. 1966) er konserndirektør for Wealth Management i DNB. Han har også hatt andre ledende roller i DNB: Head of Private Banking, Managing director for DNB Luxembourg, og vært regionbanksjef for Oslo, Asker og Bærum DNB. Hansen har jobbet i DNB siden 1987, og han er styreleder i DNB Livsforsikring og styreleder i DNB Luxembourg.


  Hansen er utdannet Diplomøkonom fra Handelshøyskolen BI og har et Master of Management-program fra Handelshøyskolen BI, innen Finansielle investeringer. 

  CV på LinkedIn 
  Håkon Elvekrok Hansen
  Styremedlem
  Klikk for å vise biografi
 • Line Hestvik (f. 1969) har vært Chief Sustainability Officer i Allianz SE. Hun startet i Allianz som Head of Global Property & Casualty Insurance. Hestvik har styreverv fra FNO Norge (Finans Norge), Allianz Russia, Allianz Germany, Allianz Versicherungs-AG, og Allianz Beratungs- und Vertriebs-AG. Hun er medlem i og ansvarlig for administrasjonen av Allianz’ Sustainability Board.

  Hestvik er utdannet siviløkonom med spesialisering i finans fra Handelshøyskolen BI.

  CV på LinkedIn 
  Line Hestvik
  Styremedlem
  Klikk for å vise biografi
 • Sigurd Aune (f. 1962) er administrerende direktør i SpareBank 1 Gruppen AS. Han har jobbet i bank- og finanssektoren i nærmere 30 år. Aune har blant annet vært CFO i SpareBank 1 Gruppen AS og i tidligere Bank 1 Oslo Akershus og leder for valuta- og kapitalmarked i samme bank. Han er i dag styreleder i SpareBank 1 Factoring og SpareBank 1 Spleis, og styremedlem i SpareBank 1 Forsikring, LOfavør AS og ODIN Forvaltning.

  Aune er utdannet siviløkonom fra NHH.

  CV på LinkedIn 
  Sigurd Aune
  Styremedlem
  Klikk for å vise biografi
 • Geir Hjelkerud (f. 1958) er Fremtind Forsikrings ansattrepresentant. Han har jobbet med skadeoppgjør, skadeforebyggende arbeid og vært Key Account Manager for LO-området, direktør for kollektive ordninger i LO, leder for produktutvikling i selskapet og har vært tillitsvalgt i styret i to perioder. Tidligere styreverv inkluderer Samvirke forsikring, Vår bank og forsikring, SpareBank 1 skadeforsikring/Fremtind og SpareBank 1 Gruppen.

  Hjelkerud har utdanning fra bedriftslederskolen og forsikringsakademiet.

  CV på LinkedIn 
  Geir Hjelkerud
  Styremedlem/ansattrepresentant
  Klikk for å vise biografi
 • Peggy Hessen Følsvik (f. 1960) er leder av Landsorganisasjonen i Norge (LO), og har over 30 års erfaring som tillitsvalgt i fagbevegelsen. Hun har vært en del av LOs ledelse siden 2013. Peggy har tidligere vært nestleder i Handel og Kontor i Norge. Peggy er styreleder og rådsleder i Fafo, styremedlem i ITUC (LO Internasjonalt), medlem i Regjeringens kontaktutvalg, Nasjonalt Eksportråd og rådet for KonKraft. Hun har tidligere vært styremedlem i SpareBank 1 Gruppen og møtende varamedlem i SpareBank 1 Utviklings styre. Peggy har yrkesbakgrunn fra luftfarten.

  CV på LinkedIn 
  Peggy Hessen Følsvik
  Styremedlem
  Klikk for å vise biografi