Fremtind
Fremtind

Vi er eid av SpareBank 1 Gruppen og DNB

Vi er eid av SpareBank 1 Gruppen og DNB

Bærekraft

Vår ambisjon er å være anerkjent som det ledende forsikringsselskapet innen bærekraft. Det vil kreve mye av oss å komme dit, men vi vet hva som må til. Det mest effektive miljøtiltaket vårt er å forebygge, slik at skader ikke skjer – da sparer vi ressurser og det oppstår ikke avfall. Når skaden først har skjedd, så må vi reparere oftere og ikke alltid kjøpe nytt.

Det er med forebygging, reparasjoner og gjenbruk vi kan bidra mest, og her vi legger den største innsatsen. Men bærekraft favner bredt. Vi bryr oss om resten også.

Brann i elektrisk ledning

Alle skader er sløsing med ressurser

Vi har lykkes når skaden ikke skjer, eller vi har begrenset omfanget. Vår fagkunnskap skal hjelpe kunden med riktig råd til riktig tid, slik at skader kan unngås.
Brann i elektrisk ledning
Fugl sitter i tre i naturen

Reparasjoner og gjenbruk er bra for miljøet

Det er sløsing med ressurser å kaste hele tingen, når det bare er en del som er ødelagt. Når vi erstatter etter skade, så ønsker vi å gjenbruke så mye som mulig. Vi kjøper mange varer og tjenester, og derfor kan vi bidra til utvikling av reparasjonsøkonomien.
Fugl sitter i tre i naturen

« Vår oppgave er å hjelpe og motivere deg til å ta vare på deg selv, tingene dine, omgivelsene dine og de du er glad i, og vi skal være der når det trengs. »

Kristine Falkgård,
direktør for bærekraft

Hva er sirkulær forsikring?

Vi er kanskje et litt annerledes forsikringsselskap. Vi er opptatt av samfunn og fellesskap der vi ser kundene våre som en del av noe større. Vi ser også muligheten vi har til å gjøre en forskjell ved å ta et oppgjør med «bruk og kast»-kulturen vi alle har vært preget av.
Les mer om sirkulær forsikring