Om oss

Fremtind – et nytt forsikringsselskap med lang erfaring

Fremtind Forsikring er eiet av SpareBank 1 og DNB. Selskapet er et resultat av fusjon mellom forsikringsselskapene til SpareBank 1 og DNB, som trådte i kraft 1. januar 2019.

Fremtind er landets tredje største forsikringsselskap, og det største med distribusjon gjennom bank. Fremtind vil tilby alle skade- og personforsikringer for privatpersoner og bedrifter.

Med solid erfaring og kunnskap om forsikring utvikler Fremtind nye produkter og tjenester som betyr noe i folks liv. Vi var de første til å utnytte teknologi for å gjøre bilforsikringen smart. Vi var også de første som gjorde helsevurdering selvbetjent og enkel. Slik vil vi fortsette å bruke digital innovasjon og fornyelse for å gjøre hverdagen enklere og tryggere for folk og bedrifter flest.

Skadeforebygging = bærekraft

Stadig flere ønsker å leve mer bærekraftig, men mange vet ikke riktig hvordan de skal få det til i hverdagen. Vår oppgave er å levere forsikringstjenester og dele vår kunnskap på en måte som sikrer livskraftige lokalsamfunn – i dag og i fremtiden. Med ny teknologi og innovasjon vil vi gjøre det enkelt for deg å leve mer bærekraftig.

Vi jobber hele tiden med å forebygge at skader oppstår enten det er knuste mobilskjermer, husbranner eller naturskader som følge av ekstremvær. Gjennom smartforsikringer og god rådgivning hjelper vi deg med å leve tryggere og redusere risikoen for skader.

Fremtinds forsikringer selges av SpareBank 1 og DNB

SpareBank 1-bankene distribuerer forsikringene fra Fremtind under SpareBank 1-merkevaren, mens DNB distribuerer forsikringene under DNB-merkevaren.

Fremtind viderefører SpareBank 1 sin avtale om å levere forsikringsprodukter til LO-forbundenes 930 000 medlemmer gjennom merkevaren LOfavør. I tillegg viderefører DNB sin avtale med Norsk Sykepleierforbund (NSF).

Eierforhold

SpareBank 1 Gruppen AS eier 65 prosent og DNB ASA 35 prosent i Fremtind. DNB har i tillegg en opsjon på å kjøpe seg opp til 40 prosent eierandel. Fremtind er et datterselskap i SpareBank 1 Gruppen AS.

Jobb i Fremtind

Forsikringsløsninger for en ny tid

Stadig flere vil dele og leie, fremfor å eie. Folk og bedrifter vil ha løsninger som passer sine behov. I en hverdag som blir mer og mer digital trengs et forsikringsselskap som tenker nytt. Vi tenker nytt. Med smarte løsninger gjør vi forsikring enklere – og hverdagen tryggere. Bli med oss å bygge morgendagens forsikringsselskap!

Les mer og se ledige stillinger

Styret

Finn Haugan

Styreleder

Rune Bjerke

Styrets nestleder

Arne Austreid

Arne Austreid

Styremedlem

Richard Heiberg

Richard Heiberg

Styremedlem

Peggy Hessen Følsvik

Peggy Hessen Følsvik

Styremedlem

Ingjerd Blekeli Spiten

Ingjerd Blekeli Spiten

Styremedlem

Erik Gjellestad

Styremedlem

Lars Marthinsen

Styremedlem

Per Kristian Ek

Per-Kristian Ek

Observatør

Administrerende direktør

Turid Grotmoll

Administrerende direktør

Rapporter

Agentregister