Fremtind
Fremtind

Vi er eid av SpareBank 1 Gruppen og DNB

Vi er eid av SpareBank 1 Gruppen og DNB

Mer enn et forsikringsselskap

Ja, vi vet det er en dristig påstand. Men vi vil at «modig» skal være en verdi som definerer oss.

Jobben vi gjør påvirker menneskers liv og bidrar til et mer bærekraftig samfunn. For å gjøre denne jobben må vi være modige nok til å ligge i forkant når vi utvikler og skaper nye produkter og tjenester som betyr noe i folks liv.

« Vi er modige. Vi er nysgjerrige. Vi gjør det enkelt. Vi jobber sammen. »

Tre jenter med hendene i været på fjellet

Vi er unge, men har lang erfaring

Fremtind er et resultat av en fusjon mellom forsikringsselskapene til SpareBank 1 og DNB. Vi er allerede et av Norges største forsikringsselskap – og den største leverandøren til forsikring som selges i bank. Våre kunder er både privatpersoner og bedrifter. Forsikringene våre kjøper du enten hos SpareBank 1 eller DNB. Hvis du er medlem av et LO-forbund eller NSF har du også muligheten til å kjøpe våre forsikringer gjennom forbundet ditt.
Tre jenter med hendene i været på fjellet
Nærbilde av en voksen hånd som holder hånden til et spebarn

Vårt samfunnsoppdrag

Folk er folk, enten det er enkeltindivider, familier, foreninger, bedrifter eller ansatte. Gjennom det vi gjør hver dag, motiverer vi folk til å ta gode valg for seg selv, unngå skader og samtidig ta ansvar for samfunnet og menneskene rundt seg. I bunn ligger tryggheten om at vi hjelper og tar vare på folk når de trenger det, her og nå.
Les mer om vårt samfunnsoppdrag og bærekraft
Nærbilde av en voksen hånd som holder hånden til et spebarn

« Vi hjelper og motiverer folk til å ta vare på sin helse, sine verdier og sine omgivelser – og er der når det trengs. »