Jobb i Fremtind

Vi er ett av Norges største forsikringsselskap. I kraft av det, påvirker vi menneskers liv og kan bidra til et mer bærekraftig samfunn. Da trenger vi modige folk som vil være med å forme oss til morgendagens forsikringsselskap.

Ledige stillinger

Vi ser etter deg som:

  • trives med å jobbe sammen med andre mot felles mål
  • kan jobbe selvstendig når det trengs og tar initiativ
  • viser gjennomføringsevne og handlekraft i møte med nye utfordringer
  • synes forsikring er et spennende fagområde
  • har lidenskap for teknologi og design

Hvorfor Fremtind?

Vi gjør det for morgendagen

Vi påvirker folks liv ved å jobbe for at uhell og skader ikke skal skje, og vi reparerer eller gjenbruker når vi kan. Vi kaller det sirkulær forsikring. Vi jobber med bærekraft for å ta vare på morgendagen.

Vi gjør det med teknologi

Vi er nysgjerrige på teknologi, og satser på tek-miljøet vårt. Hos oss har vi tid og rom til å utvikle oss og bli best på det vi gjør. Vi arrangerer skaperdager, utforsker kunstig intelligens, og blogger om de spennende utfordringene vi står i.

Vi gjør det med kraften fra fellesskapet

Hos oss er det rom til å være seg selv. Vi legger til rette for at vi skal ha det gøy på jobb. Vi prøver nye ting og er trygge nok til å feile. Det betyr at vi utvikler oss og lykkes sammen. Vi har bedriftsidrett og kunstforening, nettverk for mangfold, fokus på psykisk helse, gode forsikrings- og pensjonsordninger – og mye mer som bygger kulturen vår.

Fordeler og goder

Fremtind finnes ikke uten folka våre. Så selvfølgelig strekker vi oss langt for å ha fordeler og goder som gjør selskapet vårt til et fint, trygt, godt og spennende sted å være. Når fordelene og godene er på stell, kan vi bruke energien på det som er viktig i det daglige – samfunnsoppdraget vi jobber med og kulturen vi bygger for å oppfylle det.

Ledende pensjon- og forsikringsordninger

Vi er tross alt et forsikringsselskap, så det skulle bare mangle at vi har markedets beste pensjons- og forsikringsordninger. Vi tilbyr hybridpensjon og har vår egen ansattbank der du får lav boliglånsrente.

Skikkelig gode helsetilbud

Vi har det bra når du har det bra. Derfor har vi psykologtjeneste, ledende forsikringsordninger og yoga- og mindfulness-sesjoner på kontoret, for å nevne noe.

Hybrid arbeidshverdag og sommertid

Vi har gjort det enkelt å jobbe der det passer. Alle møterommene våre er tilpasset hybridmøter. Så du har fleksibilitet i hvor du jobber basert på det du skal gjøre den dagen og hva kollegaene dine trenger fra deg. Fra 15. mai til 15. september har vi også en halvtime kortere arbeidsdag. Vi jobber ikke bort sumardagen!

Utstyret du trenger

Du får så klart mobil, PC/Mac og det du trenger av utstyr for å gjøre jobben din. Trenger du det for å jobbe hybrid, dekker vi selvfølgelig bredbåndet ditt også.

Sentral arbeidsplass

Vi har kontorer midt i Oslo sentrum (rett ved Sentrum Scene, faktisk), med god kantine, egen kaffebar, treningsrom med badstue og drøssevis av sosiale soner.

Vi tar det sosiale på alvor

I Fremtind bygger vi et vinnerlag, og vi gjør det sammen. Derfor har vi regelmessige arrangementer som deletimer og afterwork-arrangementer, i tillegg til en haug med gode sosial- og aktivitetssoner på kontoret.

Kultur

Hos oss er det rom til å være seg selv. Vi legger til rette for at vi skal ha det gøy på jobb. Vi prøver nye ting og er trygge nok til å feile. Det betyr at vi utvikler oss og lykkes sammen. Vi ønsker å ha et trygt og inkluderende arbeidsmiljø. Det gir fornøyde medarbeidere og gjør oss til en attraktiv arbeidsgiver. Vi har et bredt spekter av kulturtilbud så alle finner noe av interesse.

Vi jobber systematisk for å sikre mangfold, inkludering og likestilling – og mot diskriminering på grunn av kjønn, graviditet, permisjon ved fødsel eller adopsjon, omsorgsoppgaver, etnisitet, religion, livssyn, funksjonsnedsettelse, seksuell orientering, kjønnsidentitet og kjønnsuttrykk og kombinasjoner av disse grunnlagene. Det er nulltoleranse for trakassering og diskriminering.

Teknologi

Vi er nysgjerrige på teknologi, og satser på tek-miljøet vårt. Hos oss har vi tid og rom til å utvikle oss og bli best på det vi gjør. Vi bruker data og kunstig intelligens, og jobber med digitalisering og automatisering. Designsystemet vårt Jøkul er med på å skape en kultur for kryssfunksjonell utvikling.

Vi arrangerer skaperdager og utforsker kunstig intelligens.