Fremtind
Fremtind

Vi er eid av SpareBank 1 Gruppen og DNB

Vi er eid av SpareBank 1 Gruppen og DNB

Hvordan kan teknologi forsikre oss mot fremtiden?

Fremtidens forsikring handler ikke bare om å erstatte skader. Det handler også om å vite hvor det kan gå galt, forutse skader og forhindre at de skjer. Men det klarer vi ikke alene. Vil du bli med?

Teknologi og bærekraft former hvordan vi jobber

Kunstig intelligens og bruk av data

Oda Olsen Nedrejord tok en helomvending i karrieren. Nå jobber hun i Norges kanskje mest kompetente miljø på maskinlæring og kunstig intelligens.

Les mer i artikkelen

Jøkul – Kultur for kryssfunksjonell utvikling

Sommeren 2015 begynte en liten gruppe utviklere og én designer å snakke om en idé. En idé som vokste seg til en kultur og dagens «Jøkul», vårt prisvinnende designsystem. Se historien om Fremtinds designsystemkultur.

Les mer i artikkelen

Digitalisering og automatisering av skadeoppgjør

Forsikringsbransjen hjelper mennesker i krevende situasjoner, men skadeoppgjøret er langt mer digitalisert enn for noen få år siden. Se hvordan Yasaman og Tariq endrer bransjen sammen.

Les mer i artikkelen

Bærekraft

Bruk og kast er ut - og hvor mye utslipp sparer du egentlig på å reparere fremfor å kjøpe ny mobil eller nye bildeler?

Les mer i artikkelen

Vil du være med å forme morgendagens forsikring?

Fordeler og goder. Selvfølgelig.

Fremtind finnes ikke uten folka våre. Så selvfølgelig strekker vi oss langt for å ha fordeler og goder som gjør selskapet vårt til et fint, trygt og godt sted å være. Når fordelene og godene er på stell, kan vi bruke energien på det som er viktig i det daglige – samfunnsoppdraget vi jobber med, og kulturen vi bygger for å klare å oppfylle det.
Les mer om fordeler og goder

Årets klatrer IT på Universums årlige kåring blant Young Professionals (2023)

Hvert år stemmer mellom 8.000 og 9.000 personer, med opptil 5 års erfaring, på den mest attraktive arbeidsgiveren. I 2023 ble Fremtind kåret til årets klatrer innen IT blant young professionals. I tillegg til å bli årets klatrer innen IT, økte Fremtind også på listene innen juss og økonomi. Vi ser den største økningen blant kvinner.
Les mer på universumglobal.com

Se filmer fra skaperdagene våre