Fremtind
Fremtind

Vi er eid av SpareBank 1 Gruppen og DNB

Vi er eid av SpareBank 1 Gruppen og DNB

Vi skal nå de største målene vi kan tenke oss. Sammen.

Best på teknologi og bærekraft. Ja, vi har store mål for fremtiden, men vi har kraften til å få det til. Sammen med SpareBank 1 og DNB når vi ut til over tre millioner nordmenn med fremtidens løsninger. Men vi klarer det ikke alene. Vil du bli med?

Bli bedre kjent med noen av våre fagmiljøer

Kunstig intelligens og bruk av data

Oda Olsen Nedrejord tok en helomvending i karrieren. Nå jobber hun i Norges kanskje mest kompetente miljø på maskinlæring og kunstig intelligens.

Les mer i artikkelen

Jøkul – Kultur for kryssfunksjonell utvikling

Sommeren 2015 begynte en liten gruppe utviklere og én designer å snakke om en idé. En idé som vokste seg til en kultur og dagens «Jøkul», vårt prisvinnende designsystem. Se Glenn A. Brownlee`s historie om Fremtinds designsystemkultur.

Les mer i artikkelen

Bærekraft

Bruk og kast er ut - og hvor mye utslipp sparer du egentlig på å reparere fremfor å kjøpe ny mobil eller nye bildeler? Vår fagleder for bærekraft, Hanne Iversen Rye, har svaret.

Les mer i artikkelen

Har du lyst til å jobbe med oss?

Fordeler og goder. Selvfølgelig.

Fremtind finnes ikke uten folka våre. Så selvfølgelig strekker vi oss langt for å ha fordeler og goder som gjør selskapet vårt til et fint, trygt og godt sted å være. Når fordelene og godene er på stell, kan vi bruke energien på det som er viktig i det daglige – samfunnsoppdraget vi jobber med, og kulturen vi bygger for å klare å oppfylle det.
Les mer om fordeler og goder

Møt noen av våre ansatte

Årets nykommer på Universum-lister

Hvert år stemmer 10.000 studenter frem hvilke arbeidsgivere de synes er mest attraktive. Fremtind er årets nykommer på tre lister i 2022 - innen IT, juss og økonomi.
Les mer på universumglobal.com