Fremtind
Fremtind

Vi er eid av SpareBank 1 Gruppen og DNB

Vi er eid av SpareBank 1 Gruppen og DNB

Hvordan kan teknologi forsikre oss mot fremtiden?

Fremtidens forsikring handler ikke bare om å erstatte skader. Det handler også om å vite hvor det kan gå galt, forutse skader og forhindre at de skjer. Men det klarer vi ikke alene. Vil du bli med?

Teknologi og bærekraft former hvordan vi jobber

Kunstig intelligens og bruk av data

Oda Olsen Nedrejord tok en helomvending i karrieren. Nå jobber hun i Norges kanskje mest kompetente miljø på maskinlæring og kunstig intelligens.

Les mer i artikkelen

Jøkul – Kultur for kryssfunksjonell utvikling

Sommeren 2015 begynte en liten gruppe utviklere og én designer å snakke om en idé. En idé som vokste seg til en kultur og dagens «Jøkul», vårt prisvinnende designsystem. Se Glenn A. Brownlee`s historie om Fremtinds designsystemkultur.

Les mer i artikkelen

Digitalisering og automatisering av skadeoppgjør

Forsikringsbransjen hjelper mennesker i krevende situasjoner, men skadeoppgjøret er langt mer digitalisert enn for noen få år siden. Se hvordan Yasaman og Tariq endrer bransjen sammen.

Les mer i artikkelen

Bærekraft

Bruk og kast er ut - og hvor mye utslipp sparer du egentlig på å reparere fremfor å kjøpe ny mobil eller nye bildeler?

Les mer i artikkelen

Møt noen av våre ansatte

Vil du være med å forme morgendagens forsikring?

Fordeler og goder. Selvfølgelig.

Fremtind finnes ikke uten folka våre. Så selvfølgelig strekker vi oss langt for å ha fordeler og goder som gjør selskapet vårt til et fint, trygt og godt sted å være. Når fordelene og godene er på stell, kan vi bruke energien på det som er viktig i det daglige – samfunnsoppdraget vi jobber med, og kulturen vi bygger for å klare å oppfylle det.
Les mer om fordeler og goder

Møt noen av våre ansatte

Vi går nye veier i jakten på utviklere

For oss i Fremtind er det viktig å gå nye veier i en knallhard kamp om teknologisk kompetanse. Nå har vi opprettet eget lokalkontor i Volda for å skape arbeidsplasser på Sunnmøre i jakten på dyktige utviklere.
Les mer i artikkelen

Nykommer på Universum-lister (2022)

Hvert år stemmer 10.000 studenter og 10.000 yrkesaktive frem hvilke arbeidsgivere de synes er mest attraktive. I 2022 ble Fremtind kåret til årets nykommer på tre lister - innen IT, juss og økonomi, både blant studenter og yrkesaktive.
Les mer på universumglobal.com