Fremtind
Fremtind

Vi er eid av SpareBank 1 Gruppen og DNB

Vi er eid av SpareBank 1 Gruppen og DNB

Det er på tide med sirkulær forsikring

Sirkulær forsikring handler om verdier. Om en måte å se verden på, og en måte å drive forretning på. Gode sirkulære løsninger er stadig viktigere for å nå verdens klimamål – og her kan vi bidra på vår helt egen måte.

Hva er sirkulær forsikring?

Vi er kanskje et litt annerledes forsikringsselskap. Vi er opptatt av samfunn og fellesskap der vi ser kundene våre som en del av noe større. Vi ser også muligheten vi har til å gjøre en forskjell ved å ta et oppgjør med «bruk og kast»-kulturen vi alle har vært preget av.
Les mer i artikkelen

« Vi har tatt et betydelig ansvar for å styrke graden av reparasjoner og gjenbruk ved skader, framfor å erstatte med nye produkter som ytterligere øker presset på jordas ressurser. Dette er tankegangen vi kaller sirkulær forsikring, der vi jobber aktivt for å ta ansvar for kundene våre samtidig som vi tar ansvar for jorda vår. »

Kristine Falkgård,
direktør for bærekraft i Fremtind

Skreddersydde løsninger for Fremtinderne

Syerskene Marie og Katja har reparert nærmere 600 plagg for Fremtinds ansatte bare i 2022. Det gir mindre forbruk og mindre klær i søpla.
Les mer i artikkelen

Er det ikke bare stress å få noe reparert hjemme?

Du tenker kanskje at det blir rotete og at håndverkerne ikke tar av seg på beina? At det tar tid, eller at det bråker. At det ikke blir fikset likevel, fordi håndverkeren mangler en del?
Les mer i artikkelen

Hvorfor bruker vi ikke flere brukte bildeler?

Se for deg dette: To helt like bildeler. Den ene er brukt og den andre er ny, men kvaliteten er godkjent av bilverkstedet. Det høres jo ut som en no-brainer?
Les mer i artikkelen

Det ligger mye makt i en knust mobilskjerm

I alle fall når vi får inn 50.000 av dem i året – da kan vi faktisk gjøre en forskjell.
Les mer i artikkelen

Hvor skal alt vannet gjøre av seg?

Når hvert minutt med nedbør kan koste opptil 3 millioner kroner – og påføre store skader på utstyret du lagrer i kjelleren. Da blir gode råd verdifulle.
Les mer i artikkelen

Vedlikehold kan øke verdien på boligen din!

Okey, vi vet at mange synes det er kjedelig å snakke om vedlikehold, men vi kan nesten garantere at det på sikt er dyrere å la være å vedlikeholde boligen enn å faktisk gjøre det.
Les mer i artikkelen

Bærekraft og åtte strakstiltak for klimatilpasning

Vår ambisjon er å være anerkjent som det ledende forsikringsselskapet innen bærekraft, og vårt viktigste bidrag er skadeforebygging. Unngår vi skader, unngår vi klimaavtrykk. Sammen med KBN og Skift – næringslivets klimaledere, har vi tatt initiativ til å utarbeide åtte strakstiltak for klimatilpasning i næringslivet.
Les mer om bærekraft og samfunnsoppdraget vårt